Compleet hosting pakket

Hiermee houden we je website online, data veilig en email bereikbaar.

  Wat is hosting?

Wanneer je een website laat bouwen wil je natuurlijk dat deze altijd en overal bereikbaar is. Hiervoor is online ruimte nodig, dit noem je Hosting. Zodra je website bezocht wordt moet hij worden gelezen, uitgevoerd en gepresenteerd. Dit wordt gedaan door een speciale computer die in een datacenter staat. Die computer wordt een server genoemd.
Je huurt dus eigenlijk een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server, zodat je website en email veilig en online beschikbaar blijven.

 

network

Alles-in-één hostingpakket

Dagelijkse backups  checked4
Eigen domeinnaam  checked4
Supersnelle server  checked4
SSL certificaat  checked4
Complete ontzorging  checked4
Email adres   checked4
Webmail online emails lezen en beantwoorden
checked4
Extra email adres Op aanvraag
Prijs € 19,- per maand


Complete ontzorging

Wij bieden een alles-in-één hostingpakket. Dat is alles wat je nodig hebt om jouw website professioneel online te zetten.

Wij regelen het allemaal voor je, we registreren jouw domeinnaam, backups en stellen jouw email in.

Domeinnaam

Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is een unieke naam op internet. Onze domeinnaam is Yaap.nl. Een domeinnaam verwijst naar een IP-adres, maar omdat zo'n IP-adres lastig te onthouden is zijn domeinnamen bedacht. Een domeinnaam is dus een eigen online adres die ervoor zorgt dat een server op een IP-adres via een gemakkelijk te onthouden naam bereikbaar wordt gemaakt en jouw website bezocht kan worden. Je hebt dus een domeinnaam nodig waarop jouw website bezocht kan worden. Dit adres moet worden geregistreerd en gekoppeld aan jouw website. Dat regelen wij allemaal om je compleet te ontzorgen.

E-mail

Je kunt een domeinnaam ook gebruiken als email adres. Als onderdeel van ons alles-in-één hostingpakket zorgen wij voor jouw eigen email adres (bijv: info@jouwdomeinnaam.nl)