Compleet website pakket

 

Makkelijk zelf bijwerken

Vaak is het door een lastig beheersysteem moeilijk om de website te beheren. Stel je voor, bij iedere kleine wijziging een webbeheerder te moeten raadplegen. Bij Yaap denken wij hier anders over. Iedereen zou op elk gewenst moment zelf zijn website moeten kunnen bijwerken. Daarom leveren wij jouw website standaard met een speciaal door ons vormgegeven fantastisch CMS (content management system). Wij zijn 2 jaar bezig geweest om het systeem zodanig vorm te geven dat echt iedereen de website kan beheren. Maar wij zijn vooral trots op ons systeem omdat het aantoonbaar sneller, gemakkelijker en veiliger is dan Wordpress en andere CMS.

Meer website functies

Untitled4

responsive2

Responsive webdesign

Een responsive webdesign houdt in dat de website automatisch geoptimaliseerd wordt voor diverse beeldformaten. Of je nu op de computer, telefoon of tablet de website bezoekt. Ons slimme systeem zorgt voor een optimale webervaring. De website wordt automatisch correct en in de juiste verhoudingen weergegeven. Dit is van groot belang, aangezien er een grote verschuiving van dataverkeer plaatsvindt van pc naar mobiele apparaten. De kans is dus groot dat je website via een smartphone bezocht wordt. Al onze websites zijn standaard voorzien van een responsive webdesign

Vraag een gratis demo aan

Sluit aan bij jouw identiteit

Wij zorgen dat de website nauw aansluit op de bedrijfsidentiteit, daar hoort natuurlijk een uniek design bij. Onze webdesigner zal bij het vormgeven van de website zorgen voor een uitstraling die bij jouw bedrijf of merk past. Denk aan de kleuren van de achtergrond, de headers, de footer, de knoppen en het juiste lettertype. Alles zal zorgvuldig worden samen gesteld. Ook bieden wij de mogelijkheid om een nieuw logo te laten ontwikkelen. 

Logo ontwerpen

dna 3

vergrootglas 5

Vindbaar in Google

 

De website staat online, dit betekent echter niet dat de website vanzelf veel bezoekers zal hebben. Natuurlijk kun je de website bekend maken door bijvoorbeeld mond op mond reclame. Toch zal het op deze manier bij relatief lage bezoekers aantallen blijven. Om meer verkeer op je website te krijgen moet je ervoor zorgen dat je goed vindbaar bent in zoekmachines zoals Google. Ons websitepakket is standaard helemaal zoekmachinevriendelijk. Ook melden wij je aan bij verschillende zoekmachines zoals Google en Bing. Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, denk aan een correcte semantische opbouw, HTML5 en metatags. Dit heeft een positieve invloed op jouw zoekmachine Ranking waardoor je dus beter vindbaar zult zijn wat leidt tot meer verkeer op je website. Ons systeem is standaard voorzien van een SEO (Search Engine Optimization) tool. 

 

Modules

In het standaard pakket zitten verschillende standaard modules. Elke module heeft zijn eigen functie. De website wordt standaard geleverd met een galerij, formulier, slideshow, SEO en een Google Maps module. Zo heb je standaard dus al alles wat je nodig hebt voor een professionele complete website. Mocht je toch nog specifieke wensen hebben dan kun je ervoor kiezen de website uit te breiden met extra modules, if you can dream it we can build it. 

Bekijk hier het overzicht van modules

 

raket2